LegekædenOle Haubo Christensen

Bøger skrevet af Ole Haubo Christensen

Læs mere om Ole Haubo Christensen
2 produkter
2 produkter
Livet i regnskoven
Livet i regnskovenOle Haubo Christensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet i regnskoven
Den amerikanske drøm
Den amerikanske drømOle Haubo Christensen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Den amerikanske drøm

Mere om Ole Haubo Christensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ole Haubo Christensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Haubo Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "New Zealand" i serien "Jeg læser" udgivet af Turbine - "Det blå guld Lærervejledning" udgivet af Aarhus Vand - "Det blå guld Elevhæfte" udgivet af Aarhus Vand - "Natur tekniktak for anden klas " udgivet af Alinea - "Den amerikanske drøm" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Livet i regnskoven" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Rumfart" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Afrikas savanne" i serien "Let faglig" udgivet af Cadeau - "Natur tekniktak for 2. klasse" i serien "Matematik-Tak" udgivet af Alinea

Mere om Ole Haubo Christensens bøger

Du kan købe ni bøger af Ole Haubo Christensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Ole Haubo Christensen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Haubo Christensen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Haubo Christensens "New Zealand"

Det er muligt at købe Ole Haubo Christensens "New Zealand" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er en del af Haubo Christensens serie "Jeg læser". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Det blå guld Lærervejledning" af Ole Haubo Christensen

Det er muligt at købe Ole Haubo Christensens "Det blå guld Lærervejledning" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Vand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Haubo Christensen