LegekædenNúria Roca

Bøger skrevet af Núria Roca

Læs mere om Núria Roca
7 produkter
7 produkter
Vil du vide mere om klimaet?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vil du vide mere om klimaet?Núria Roca
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Vil du vide mere om klimaet?
Klapperslangen
TILBUD
KlapperslangenLidia di Blasi
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
Klapperslangen
Vil du vide mere om havet?
TILBUD
Vil du vide mere om havet?Núria Roca
311,96 DKK389,95 DKK
Indbundet
(0)
Vil du vide mere om havet?
Vil du vide mere om Jorden?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vil du vide mere om Jorden?Núria Roca
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Vil du vide mere om Jorden?
Vil du vide mere om Universet?
TILBUD
Vil du vide mere om Universet?Núria Roca
79,96 DKK99,95 DKK
Indbundet
(0)
Vil du vide mere om Universet?
Flagermusen
BOEGERTILSTAERKPRIS
FlagermusenMarta Prims
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Flagermusen
Edderkoppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
EdderkoppenMarta Prims
323,66 DKK
Indbundet
(0)
Edderkoppen

Mere om Núria Roca

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Núria Roca. På listen nedenfor ser du Rocas nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Venskab - fra gamle til nye venner" udgivet af Lamberths Forlag - "Vil du vide mere om klimaet?" i serien "Vil du vide mere om ..." udgivet af Lamberths Forlag - "Vil du vide mere om Jorden? " i serien "Vil du vide mere om ..." udgivet af Lamberths Forlag - "Vil du vide mere om havet?" i serien "Vil du vide mere om ..." udgivet af Lamberths Forlag - "Vil du vide mere om universet?" i serien "Vil du vide mere om ..." udgivet af Lamberths Forlag - "Vil du vide mere om Universet?" udgivet af LAMBERTH - "Vil du vide mere om klimaet?" udgivet af LAMBERTH - "Vil du vide mere om havet?" udgivet af LAMBERTH - "Vil du vide mere om Jorden?" udgivet af LAMBERTH - "Tyrannosaurus Rex" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberths Forlag - "Edderkoppen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberths Forlag - "Flagermusen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberths Forlag - "Klapperslangen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberths Forlag - "Musik" i serien "Hvad er kunst?" udgivet af Turbine - "Maleri og skulptur" i serien "Hvad er kunst?" udgivet af Turbine - "Film" i serien "Hvad er kunst?" udgivet af Turbine - "Teater" i serien "Hvad er kunst?" udgivet af Turbine

Bøger af Núria Roca

Der er 17 tilgængelige bogudgivelser af Núria Roca hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Núria Roca kommer i udvalgte formater. Roca har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Venskab - fra gamle til nye venner" af Núria Roca

"Venskab - fra gamle til nye venner" er til salg som ebog. "Venskab - fra gamle til nye venner" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.

"Vil du vide mere om klimaet?" af Núria Roca

"Vil du vide mere om klimaet?" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Vil du vide mere om klimaet?" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Vil du vide mere om ...". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Núria Roca