LegekædenNis Rasmussen

Bøger skrevet af Nis Rasmussen

Læs mere om Nis Rasmussen
9 produkter
9 produkter
Tsunami
TsunamiNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Tsunami
Drageægget
DrageæggetNis Rasmussen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Drageægget
Den syngende skov - og andre gysere
Den syngende skov - og andre gysereNis Rasmussen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Den syngende skov - og andre gysere
Den sorte død
Den sorte dødNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Den sorte død
Kælderen
KælderenNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Kælderen
Amanda og dukken
Amanda og dukkenNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Amanda og dukken
De fortabte skibes kirkegård
De fortabte skibes kirkegårdNis Rasmussen
169,95 DKK
Hæftet
(0)
De fortabte skibes kirkegård
En grim overraskelse
En grim overraskelseNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
En grim overraskelse
I en kælder sort som kul
I en kælder sort som kulNis Rasmussen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
I en kælder sort som kul

Mere om Nis Rasmussen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Nis Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drageægget" i serien "Let fantasy" udgivet af Cadeau - "De fortabte skibes kirkegård" udgivet af Cadeau - "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Dragen under sengen" i serien "Mini gys" udgivet af Cadeau - "Den syngende skov - og andre gysere" udgivet af Cadeau - "Tsunami" i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Den sorte død" i serien "Store katastrofer" udgivet af Cadeau - "Amanda og dukken" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "I en kælder sort som kul" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "En grim overraskelse" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "Fra forandring til udfoldelse" udgivet af HansReitzels - "Heksen" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "Kælderen" i serien "Mini gys" udgivet af Infoko - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Natmændene" i serien "Letgys. Niveau 3" udgivet af Cadeau - "Det ventende hus" udgivet af Infoko - "Trolden i æsken - og andre gysere" udgivet af Cadeau

Nis Rasmussens bøger

Der er 17 tilgængelige udgivelser af Nis Rasmussen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Nis Rasmussen bøger i forskellige formater. Rasmussen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nis Rasmussens "Drageægget"

Det er muligt at købe Nis Rasmussens "Drageægget" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Let fantasy". Det er Cadeau, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Nis Rasmussen "De fortabte skibes kirkegård"

Hos Bog & idé er "De fortabte skibes kirkegård" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Cadeau.
Detaljer
Fulde navn:
Nis Rasmussen