LegekædenNilas Røpke Driessen

Bøger skrevet af Nilas Røpke Driessen

Læs mere om Nilas Røpke Driessen
1 produkter
1 produkter
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!Johan F. Krarup
208,95 DKK
Hardback
Tegnevæggen 2021: LØØØØB!

Mere om Nilas Røpke Driessen

Nilas Røpke Driessen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017". Det er Cobolt, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nilas Røpke Driessens "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017"

Det er muligt at købe Nilas Røpke Driessens "Gespenster og gevækster – Afgangsantologi for Grafisk Fortælling 2017" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Cobolt.

Dette er en også en fantastisk bog fra Driessen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nilas Røpke Driessen