LegekædenNikolaj Højberg

Bøger skrevet af Nikolaj Højberg

Læs mere om Nikolaj Højberg
7 produkter
7 produkter
Dæmonicum
TILBUD
DæmonicumNikolaj Højberg
159,96 DKK199,95 DKK
Paperback
(0)
Dæmonicum
Pirat Bent og Julefandens sommerhus
TILBUD
Pirat Bent og Julefandens sommerhusNikolaj Højberg
143,96 DKK179,95 DKK
HARDBACK
(0)
Pirat Bent og Julefandens sommerhus
Pirat Bent og Dødens skammekrog
TILBUD
Pirat Bent og Dødens skammekrogNikolaj Højberg
143,96 DKK179,95 DKK
Hardback
(0)
Pirat Bent og Dødens skammekrog
Pirat Bent og de knivskape tissemyrer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pirat Bent og de knivskape tissemyrerNikolaj Højberg
149,36 DKK
Hardback
(0)
Pirat Bent og de knivskape tissemyrer
Pirat Bent og de stinkende sømænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pirat Bent og de stinkende sømændNikolaj Højberg
149,36 DKK
Hardback
(1)
Pirat Bent og de stinkende sømænd
Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pirat Bent og Sirenernes SnorkelandNikolaj Højberg
149,36 DKK
Hardback
(0)
Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland
Pirat Bent og de magiske safirøjne
TILBUD
Pirat Bent og de magiske safirøjneNikolaj Højberg
143,96 DKK179,95 DKK
Hardback
(1)
Pirat Bent og de magiske safirøjne

Mere om Nikolaj Højberg

Der er mange bøger fra Nikolaj Højberg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Højbergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" udgivet af DreamLitt - "Det sker igen" udgivet af Kandor - "Lejlighed 42" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og Julefandens sommerhus" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og De knivskarpe tissemyrer" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og Dødens skammekrog" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og Julefandens sommerhus" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og Dødens skammekrog" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de knivskape tissemyrer" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de magiske safirøjne" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de stinkende sømænd" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de magiske safirøjne" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de stinkende sømænd" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de stinkende sømænd" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Pirat Bent og de magiske safirøjne" i serien "Pirat Bent" udgivet af DreamLitt - "Lejlighed 42" udgivet af Kandor - "Det sker igen" udgivet af Kandor - "Vandringer i mørke" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og Dødens skammekrog" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Anton Salems dukkehus" udgivet af Kandor - "Dæmonicum" udgivet af Forlaget Kandor - "Pirat Bent og de magiske safirøjne" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Dæmonicum" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og de stinkende sømænd" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Se hvad jeg siger, hør hvad jeg gør" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og Dødens skammekrog" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og de stinkende sømænd" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Dæmonicum" udgivet af Kandor - "Pirat Bent og de magiske safirøjne" i serien "Pirat Bent" udgivet af Kandor - "Se hvad jeg siger, hør hvad jeg gør" udgivet af Kandor - "Anton Salems dukkehus" udgivet af Kandor - "Velkommen til dybet" udgivet af Tellerup A/S - "Vandringer i mørke" udgivet af Darklights
Og andre udgivelser fra Nikolaj Højberg som også tilbydes her hos Bog & idé.

Bøger af Nikolaj Højberg

Der er 34 tilgængelige udgivelser af Nikolaj Højberg hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Nikolaj Højberg bøger i flere formater. Højbergs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nikolaj Højbergs "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland"

Det er muligt at købe Nikolaj Højbergs "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Højbergs serie "Pirat Bent". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DreamLitt.

"Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" af Nikolaj Højberg

Det er muligt at købe Nikolaj Højbergs "Pirat Bent og Sirenernes Snorkeland" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nikolaj Højberg