LegekædenNiklas Krog

Bøger skrevet af Niklas Krog

Læs mere om Niklas Krog
4 produkter
4 produkter
Heksemesteren - Det sidste slag
TILBUD
Heksemesteren - Det sidste slagNiklas Krog
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren - Det sidste slag
Heksemesteren - Magislugeren
TILBUD
Heksemesteren - MagislugerenNiklas Krog
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren - Magislugeren
Heksemesteren
TILBUD
HeksemesterenNiklas Krog & Johan Egerkrans
271,96 DKK339,95 DKK
Hardback
(0)
Heksemesteren
Heksemesteren - tryllestaven
TILBUD
Heksemesteren - tryllestavenNiklas Krog & Johan Egerkrans
271,96 DKK339,95 DKK
HARDBACK
(0)
Heksemesteren - tryllestaven

Mere om Niklas Krog

Der findes flere bøger skrevet af Niklas Krog til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Krogs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En herskers sjæl" i serien "En krigers hjerte" udgivet af SAGA Egmont - "En herskers sjæl" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Til verdens ende" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En troldmands kraft" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gudernes søn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heksemesterens Skygge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En krigers hjerte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dragesværdet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Til verdens ende" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En troldmands kraft" udgivet af SAGA Egmont - "Dragesværdet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heksemesterens Skygge" udgivet af SAGA Egmont - "En krigers hjerte" udgivet af SAGA Egmont - "Øksekæmperen Tanarog" udgivet af SAGA Egmont - "Det Mystiske Skib" udgivet af SAGA Egmont - "Gudernes søn" udgivet af SAGA Egmont - "Heksemesteren - Det sidste slag" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine - "Heksemesteren - Magislugeren" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine - "Heksemesteren - tryllestaven" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine - "Heksemesteren" i serien "Heksemesteren" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Niklas Krog

Der er 20 tilgængelige bogudgivelser af Niklas Krog hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Niklas Krog bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Krog opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niklas Krogs "En herskers sjæl"

"En herskers sjæl" er til salg som ebog. Med "En herskers sjæl" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Krogs serie "En krigers hjerte". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"En herskers sjæl" af Niklas Krog

Hos Bog & idé er "En herskers sjæl" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "En herskers sjæl" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Niklas Krog