LegekædenNicolai Houm

Bøger skrevet af Nicolai Houm

Læs mere om Nicolai Houm
1 produkter
1 produkter
Atmosfærebørnene. Forsvundet på Jorden
Atmosfærebørnene. Forsvundet på JordenNicolai Houm
399,95 DKK
Hardback
(0)
Atmosfærebørnene. Forsvundet på Jorden

Mere om Nicolai Houm

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Nicolai Houm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Houm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det du ikke ved om Vilde" udgivet af ABC FORLAG - "Når alle sover" udgivet af Turbine

Nicolai Houms bøger

Du kan købe to bøger af Nicolai Houm her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Houm som indbundet. Bøgerne af Houm er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det du ikke ved om Vilde" af Nicolai Houm

"Det du ikke ved om Vilde" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC FORLAG.

"Når alle sover" af Nicolai Houm

Det er muligt at købe Nicolai Houms "Når alle sover" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolai Houm