LegekædenNick Drnaso

Bøger skrevet af Nick Drnaso

Læs mere om Nick Drnaso
3 produkter
3 produkter
Sabrina
BOEGERTILSTAERKPRIS
SabrinaNick Drnaso
84,96 DKK
Indbundet
(5)
Sabrina
Dramaholdet
DramaholdetNick Drnaso
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Dramaholdet
Beverly
BOEGERTILSTAERKPRIS
BeverlyNick Drnaso
254,96 DKK
Indbundet
(3)
Beverly

Mere om Nick Drnaso

Nick Drnaso har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sabrina". Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sabrina" af Nick Drnaso

Det er muligt at købe Nick Drnasos "Sabrina" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Fahrenheit, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Drnaso, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Drnaso