LegekædenNeo Rung & Liv Larsson

Bøger skrevet af Neo Rung & Liv Larsson

Læs mere om Neo Rung & Liv Larsson
1 produkter
1 produkter
Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild
BOEGERTILSTAERKPRIS
Eventyret om dragen som ikke kunne spy ildNeo Rung
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild

Mere om Neo Rung & Liv Larsson

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Neo Rung & Liv Larsson. Bogen hedder "Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild". Det er Rosenlund Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Neo Rung & Liv Larssons "Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild"

"Eventyret om dragen som ikke kunne spy ild" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Rosenlund Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Larsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Neo Rung & Liv Larsson