LegekædenNatural History Museum

Bøger skrevet af Natural History Museum

Læs mere om Natural History Museum
1 produkter
1 produkter
Fantastiske skabninger - Naturens vidundere
Fantastiske skabninger - Naturens vidundereBloomsbury Publishing Ltd.
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Fantastiske skabninger - Naturens vidundere

Mere om Natural History Museum

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Natural History Museum. På listen nedenfor ser du Museums seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Wonder of Nature : The Book of the Exhibition" udgivet af Bloomsbury Childrens - "Fantastic Beasts: The Wonder of Nature : Amazing Animals and the Magical Creatures of Harry Potter and Fantastic Beasts" udgivet af Bloomsbury Childrens

Bøger skrevet af Natural History Museum

Natural History Museum har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Natural History Museum bøger i forskellige formater. Museums bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Bloomsbury Childrens.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Wonder of Nature : The Book of the Exhibition" af Natural History Museum

"Wonder of Nature : The Book of the Exhibition" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Bloomsbury Childrens, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Fantastic Beasts: The Wonder of Nature : Amazing Animals and the Magical Creatures of Harry Potter and Fantastic Beasts" af Natural History Museum

"Fantastic Beasts: The Wonder of Nature : Amazing Animals and the Magical Creatures of Harry Potter and Fantastic Beasts" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Bloomsbury Childrens, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Natural History Museum