LegekædenNatacha Godeau

Bøger skrevet af Natacha Godeau

Læs mere om Natacha Godeau
1 produkter
1 produkter
Sådan passer vi på Jorden
Sådan passer vi på JordenSophie de Mullenheim
219,95 DKK
Papbog
Sådan passer vi på Jorden

Mere om Natacha Godeau

Natacha Godeau har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sådan passer vi på Jorden". Den er publiceret af Room2play på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sådan passer vi på Jorden" af Natacha Godeau

Hos Bog & idé er "Sådan passer vi på Jorden" tilgængelig som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Godeau, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Room2play.

Endnu en af Natacha Godeau fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Natacha Godeau