LegekædenNancy Springer

Bøger skrevet af Nancy Springer

Læs mere om Nancy Springer
1 produkter
1 produkter
Sagen om den venstrehåndede baronesse
Sagen om den venstrehåndede baronesseNancy Springer
149,95 DKK
Indbundet
Sagen om den venstrehåndede baronesse

Mere om Nancy Springer

Der findes en del bøger af Nancy Springer på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Springer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sagen om den forsvundne markis" udgivet af ABC FORLAG - "Troldheksen og den sorte hingst " udgivet af Gyldendal

Bøger af Nancy Springer

Der er to tilgængelige bøger af Nancy Springer hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Nancy Springer bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Springer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nancy Springers "Sagen om den forsvundne markis"

Det er muligt at købe Nancy Springers "Sagen om den forsvundne markis" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.

"Troldheksen og den sorte hingst " af Nancy Springer

"Troldheksen og den sorte hingst " er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Nancy Springer