LegekædenMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen

Bøger skrevet af Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen

Læs mere om Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
14 produkter
14 produkter
Vampyren
BOEGERTILSTAERKPRIS
VampyrenMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Vampyren
En skrue løs
En skrue løsMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
En skrue løs
De bedste Giga Gys 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
De bedste Giga Gys 1Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
144,46 DKK
Hæftet
(0)
De bedste Giga Gys 1
Forbandelsen
ForbandelsenMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Forbandelsen
Ånden i glasset
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ånden i glassetMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Ånden i glasset
Zombie
BOEGERTILSTAERKPRIS
ZombieMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Zombie
Det onde hotel
Det onde hotelMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Det onde hotel
Det gemmer sig i mørket
Det gemmer sig i mørketMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Det gemmer sig i mørket
Den ubudne gæst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ubudne gæstMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Den ubudne gæst
Jaget af sin egen skygge
Jaget af sin egen skyggeMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Jaget af sin egen skygge
Myrekryb
BOEGERTILSTAERKPRIS
MyrekrybMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Myrekryb
Skyggernes nat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skyggernes natMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
59,46 DKK
Hæftet
(0)
Skyggernes nat
Et uhyre i hælene
Et uhyre i hæleneMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Et uhyre i hælene
Den Gale doktor
Den Gale doktorMikkel Messer/Christina Muhs Nielsen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Den Gale doktor

Mere om Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen

Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nielsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rolf er ren" i serien "Solo serien. Grøn" udgivet af Forlaget Elysion - "Zombie" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Den ubudne gæst " i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Det onde hotel" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Ånden i glasset" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Vampyren" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Det gemmer sig i mørket" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Forbandelsen" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "En skrue løs" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Den gale doktor" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Dødens tur" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Besøg fra jordens indre" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Myrekryb" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Skyggernes nat" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Et uhyre i hælene" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "Jaget af sin egen skygge" i serien "Giga gys" udgivet af Elysion - "En skrue løs" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Forbandelsen" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Vampyren" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Den ubudne gæst" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Ånden i glasset" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Det gemmer sig i mørket" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Zombie" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Det onde hotel" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Jaget af sin egen skygge" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Myrekryb" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Dødens tur" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Skyggernes nat" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Besat" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Et uhyre i hælene" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Besøg fra jordens indre" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion - "Den Gale doktor" i serien "Giga gys" udgivet af Forlaget Elysion
Og flere bøger fra Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen som også tilbydes her hos Bog & idé.

Bøger af Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen

Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen har 32 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsens "Rolf er ren"

"Rolf er ren" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Solo serien. Grøn". Det er Forlaget Elysion, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen "Zombie"

"Zombie" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Zombie" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Nielsens serie "Giga gys". Det er Elysion, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mikkel Messer/Christina Muhs Nielsen