LegekædenMichael Kousgaard

Bøger skrevet af Michael Kousgaard

Læs mere om Michael Kousgaard
0 produkter

Mere om Michael Kousgaard

Michael Kousgaard har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kousgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blåskæg 4" udgivet af Superlux ApS - "Blåskæg 3" udgivet af Superlux ApS - "Blåskæg 2" udgivet af Superlux ApS - "Blåskæg" udgivet af Superlux ApS - "Turturrinitårnet" i serien "Blåskæg" udgivet af Superlux - "Blåskæg" i serien "Båskæg" udgivet af Superlux - "Tusmeraldas ønske" i serien "Blåskæg" udgivet af Superlux - "Stål-Palle" udgivet af Superlux ApS - "Bidt af Pizza" udgivet af Forlaget Petunia - "Bidt af Pizza" udgivet af Forlaget Petunia - "Mørkets gerninger" udgivet af Lytteratur - "Mørkets gerninger" udgivet af Forlaget Petunia - "Kolde Timer" udgivet af Forlaget Petunia - "Den forbandede ø" i serien "Blåskæg" udgivet af Kousgaarden - "Blåskæg" i serien "Blåskæg" udgivet af Michael Kousgaard

Bøger skrevet af Michael Kousgaard

Du kan bestille 15 bøger af Michael Kousgaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Michael Kousgaard kan købes i forskellige formater. Kousgaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Kousgaards "Blåskæg 4"

Hos Bog & idé er "Blåskæg 4" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Superlux ApS, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Kousgaard "Blåskæg 3"

"Blåskæg 3" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Superlux ApS.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Kousgaard