LegekædenMichael Bach Ipsen

Bøger skrevet af Michael Bach Ipsen

Læs mere om Michael Bach Ipsen
3 produkter
3 produkter
Mien føst tusi or på wæjlbomol
Mien føst tusi or på wæjlbomolHeather Amery
159,95 DKK
Hardback
Mien føst tusi or på wæjlbomol
Mina fossta tuzen or på borrijnholmst
Mina fossta tuzen or på borrijnholmstHeather Amery
179,95 DKK
Hardback
Mina fossta tuzen or på borrijnholmst
Michaels ABC på wæjlbomol
Michaels ABC på wæjlbomolMichael Bach Ipsen
199,95 DKK
Hardback
Michaels ABC på wæjlbomol

Mere om Michael Bach Ipsen

Der er flere bøger af Michael Bach Ipsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ipsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stilhed før storm" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Sprog på grænsen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Dialekter i rigt mål" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Ord og naboer i Norden" udgivet af Modersmål-Selskabet

Bøger af Michael Bach Ipsen

Du kan finde fire bøger af Michael Bach Ipsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ipsen kommer bare som hæftet. Ipsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Modersmål-Selskabet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Michael Bach Ipsens "Stilhed før storm"

Det er muligt at købe Michael Bach Ipsens "Stilhed før storm" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sprog på grænsen" af Michael Bach Ipsen

Hos Bog & idé er "Sprog på grænsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Bach Ipsen