LegekædenMichael B. bastholm

Bøger skrevet af Michael B. bastholm

2 produkter
2 produkter
Da bedstefar forsvandt
Da bedstefar forsvandtMichael B. bastholm
129,95 DKK
Hæftet
(2)
Da bedstefar forsvandt
Da giraffen slog knude
Da giraffen slog knudeMichael B. bastholm
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Da giraffen slog knude

Mere om Michael B. bastholm

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Michael B. bastholm. På listen nedenfor har du Bastholms nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da bedstefar forsvandt" udgivet af DotDotLab - "Da giraffen slog knude" i serien "DOTDOT" udgivet af DotDotLab - "Da giraffen slog knude " i serien "DOTDOT" udgivet af DotDotLab

Bøger skrevet af Michael B. bastholm

Der er tre tilgængelige bøger af Michael B. bastholm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Michael B. bastholm bøger i et udvalg af formater. Michael B. bastholm bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og så er bøgerne publiceret af DotDotLab.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Da bedstefar forsvandt" af Michael B. bastholm

Hos Bog & idé er "Da bedstefar forsvandt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DotDotLab.

Michael B. bastholm "Da giraffen slog knude"

Det er muligt at købe Michael B. bastholms "Da giraffen slog knude" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Da giraffen slog knude" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Bastholms serie "DOTDOT". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DotDotLab.
Detaljer
Fulde navn:
Michael B. bastholm