LegekædenMicaela Annas

Bøger skrevet af Micaela Annas

Læs mere om Micaela Annas
2 produkter
2 produkter
Otto vågner
Otto vågnerMicaela Annas
339,95 DKK
Papbog
(0)
Otto vågner
Slalomsabotøren
SlalomsabotørenMicaela Annas
359,95 DKK
Hardback
(0)
Slalomsabotøren

Mere om Micaela Annas

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Micaela Annas. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Annas' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Otto vågner" udgivet af Turbine - "Slalomsabotøren" udgivet af Turbine - "Campingtyven" udgivet af Turbine

Bøger af Micaela Annas

Du kan bestille tre bøger af Micaela Annas her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Micaela Annas kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Annas er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Turbine.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Otto vågner" af Micaela Annas

Det er muligt at købe Micaela Annas' "Otto vågner" som papbog. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Micaela Annas. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Slalomsabotøren" af Micaela Annas

Hos Bog & idé er "Slalomsabotøren" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Micaela Annas