LegekædenMette Welling

Bøger skrevet af Mette Welling

Læs mere om Mette Welling
1 produkter
1 produkter
Sigurd fortæller om Genforeningen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sigurd fortæller om GenforeningenRasmus Welling
128,95 DKK
Hæftet
Sigurd fortæller om Genforeningen

Mere om Mette Welling

Der findes flere bøger skrevet af Mette Welling online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Welling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sigurd fortæller om Genforeningen" udgivet af Klim - "Højtbegavede børn i skolen" udgivet af GeGe

Bøger af Mette Welling

Mette Welling har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Wellings bøger fås kun som hæftet. Wellings bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sigurd fortæller om Genforeningen" af Mette Welling

Hos Bog & idé er "Sigurd fortæller om Genforeningen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Mette Welling "Højtbegavede børn i skolen"

Det er muligt at købe Mette Wellings "Højtbegavede børn i skolen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er GeGe, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Welling