LegekædenMette Tingholm

Bøger skrevet af Mette Tingholm

Læs mere om Mette Tingholm
2 produkter
2 produkter
Mads og Marco i Venedig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mads og Marco i VenedigMette Tingholm
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Mads og Marco i Venedig
Postkort fra Mona
TILBUD
Postkort fra MonaMette Tingholm
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Postkort fra Mona

Mere om Mette Tingholm

Hvis du mangler en bog skrevet af Mette Tingholm, finder du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Tingholms nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mads og Marco i Venedig" udgivet af Kameloma - "Astrid og Pampum i Rom" udgivet af Kameloma - "14 danske kunstnere du bør kende" udgivet af Meloni - "11 kunstnere du bør kende" udgivet af Meloni - "Leonardo - geniet fra Vinci" i serien "Kunstbiblioteket" udgivet af Meloni - "Caravaggio" i serien "Kunstbiblioteket" udgivet af Meloni

Mette Tingholms bøger

Mette Tingholm har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Tingholm fås i udvalgte formater. Tingholm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Tingholms "Mads og Marco i Venedig"

"Mads og Marco i Venedig" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kameloma.

Mette Tingholm "Astrid og Pampum i Rom"

Det er muligt at købe Mette Tingholms "Astrid og Pampum i Rom" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kameloma, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Tingholm