LegekædenMette Kjær

Bøger skrevet af Mette Kjær

Læs mere om Mette Kjær
1 produkter
1 produkter
Mere fis og ballade
Mere fis og balladeMette Kjær
179,95 DKK
Hæftet
Mere fis og ballade

Mere om Mette Kjær

Der er flere forskellige bøger af Mette Kjær online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Kjærs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Fis og ballade" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Fis og ballade" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Giv sorgen ord" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Skrivelyst i et specialpædagogisk perspektiv" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Skrivelyst i børnehaven" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og børn" udgivet af Gyldendal

Mere om Mette Kjærs bøger

Mette Kjær har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Kjær fås i forskellige formater. Bøgerne af Kjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Kjærs "Kommunalpolitisk lederskab"

Hos Bog & idé er "Kommunalpolitisk lederskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Fis og ballade" af Mette Kjær

Hos Bog & idé er "Fis og ballade" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Fis og ballade" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kjær