LegekædenMette Kappel

Bøger skrevet af Mette Kappel

Læs mere om Mette Kappel
2 produkter
2 produkter
Rejsen til fladlandet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rejsen til fladlandetMette Kappel
67,96 DKK
Hæftet
(1)
Rejsen til fladlandet
Anders i dråbernes land
Anders i dråbernes landMette Kappel
79,95 DKK
Hardback
(2)
Anders i dråbernes land

Mere om Mette Kappel

Hvis du søger en bog af Mette Kappel, har du et stort sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kappel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rejsen til fladlandet" udgivet af Forlaget Brændpunkt - "Rejsen til fladlandet" udgivet af Brændpunkt - "Anders i dråbernes land" udgivet af Brændpunkt - "Bøvs og Prut" udgivet af Turbine - "Kig Bella" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ciao Bella" i serien "Ciao Bella" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sille og hendes blå undulat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vox" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rum" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Paradis" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Cyklus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bum og Lille Grøn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det levende" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Du er sej, Karoline!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Heksehullet" udgivet af Turbine - "Kig Bella" udgivet af Klematis - "Det levende" udgivet af Attika - "Troldetårnet" udgivet af Alma

Bøger skrevet af Mette Kappel

Mette Kappel har 18 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Mette Kappel kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Kappel lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rejsen til fladlandet" af Mette Kappel

Hos Bog & idé er "Rejsen til fladlandet" tilgængelig som ebog. "Rejsen til fladlandet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Brændpunkt.

"Rejsen til fladlandet" af Mette Kappel

Hos Bog & idé er "Rejsen til fladlandet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brændpunkt.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kappel