LegekædenMette Finderup

Bøger skrevet af Mette Finderup

Læs mere om Mette Finderup
5 produkter
5 produkter
A.S.P.E. 9: Dømt til døden
TILBUD
A.S.P.E. 9: Dømt til dødenMette Finderup
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
A.S.P.E. 9: Dømt til døden
A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Rottekongen
TILBUD
A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: RottekongenRottekongen (2)
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(0)
A.S.P.E. - Lav dit eget eventyr: Rottekongen
Nielsens danmarkshistorie
TILBUD
Nielsens danmarkshistorieMette Finderup
119,96 DKK149,95 DKK
Indbundet
(0)
Nielsens danmarkshistorie
Babylons Stol
TILBUD
Babylons StolMette Finderup
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(2)
Babylons Stol
A.S.P.E. 8: Det talende kranie
TILBUD
A.S.P.E. 8: Det talende kranieMette Finderup
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
A.S.P.E. 8: Det talende kranie

Mere om Mette Finderup

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mette Finderup. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Finderups udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mette Finderups bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A.S.P.E. 6: Dødens købmænd" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 7: Den værste fjende" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif er med far på arbejde " i serien "Lasse-Leif" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif er med far på arbejde" i serien "Lasse-Leif" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif - drømmen om sukkermaven" i serien "Lasse-Leif" udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 5: Dommedagsbjergene" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 5: Dommedagsbjergene" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "Hacker" udgivet af Alinea - "Det (d)øde hus på Egevej" udgivet af Forlaget Bolden - "Hacker, Sort Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "A.S.P.E. 4: Salamandergraven" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 4: Salamandergraven" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "Alfahun" udgivet af Alinea - "Lasse-Leif - drømmen om sukkermaven" i serien "Lasse-Leif" udgivet af Alvilda - "Lasse-Leif - drømmen om sukkermaven" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif er med far på arbejde" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif - Ferie som i firserne" i serien "Lasse-Leif" udgivet af Forlaget Alvilda - "Lasse-Leif - Ferie som i firserne" i serien "Lasse-Leif" udgivet af Forlaget Alvilda - "Alfahun, Sort Læseklub" i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "A.S.P.E. 6: Dødens købmænd" udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 3: Sjælehvisker" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 3: Sjælehvisker" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "Alfahun, Sort Læseklub" udgivet af Alinea - "A.S.P.E. 5: Dommedagsbjergene" udgivet af Forlaget Alvilda - "Walter Scotts Ivanhoe" udgivet af Gyldendal - "A.S.P.E. 2: Krigerskæbne" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 1: Dæmonhuden" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "Walter Scotts Ivanhoe - illustreret" udgivet af Gyldendal - "Lasse-Leif - Ferie som i firserne" i serien "Lasse Leif bøger" udgivet af Forlaget Alvilda - "Emmy 7 - Tour de Paris" udgivet af SAGA Egmont - "A.S.P.E. 1: Dæmonhuden" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "A.S.P.E. 2: Krigerskæbne" i serien "A.S.P.E." udgivet af Forlaget Alvilda - "Emmy 3 - (Nie)najlepsze lato" udgivet af SAGA Egmont - "Walter Scotts Ivanhoe - illustreret" udgivet af Gyldendal - "Emmy 9 - Nie ma odwrotu" udgivet af SAGA Egmont - "Emmy 7 - Tour de Paris" udgivet af SAGA Egmont - "Emmy 6 - Z odrostem" udgivet af SAGA Egmont - "Emmy 8 - Droga Kit. Twój chłopak śmierdzi jak rybie siki" udgivet af SAGA Egmont - "A.S.P.E. 4: Salamandergraven" i serien "A.S.P.E" udgivet af Forlaget Alvilda - "Emmy 3 - (Nie)najlepsze lato" udgivet af SAGA Egmont
Og et stort antal af andre bøger skrevet af Mette Finderup, som du også kan bestille hos Bog & idé.

Mette Finderups bøger

Der er mange tilgængelige udgivelser fra Mette Finderup her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Mette Finderup bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Finderup lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"A.S.P.E. 6: Dødens købmænd" af Mette Finderup

Det er muligt at købe Mette Finderups "A.S.P.E. 6: Dødens købmænd" som ebog. Med "A.S.P.E. 6: Dødens købmænd" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Finderups serie "A.S.P.E.". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"A.S.P.E. 7: Den værste fjende" af Mette Finderup

Det er muligt at købe Mette Finderups "A.S.P.E. 7: Den værste fjende" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Finderup