LegekædenMette Eike Nielsen

Bøger skrevet af Mette Eike Nielsen

Læs mere om Mette Eike Nielsen
6 produkter
6 produkter
Tomat
BOEGERTILSTAERKPRIS
TomatMette E. Neerlin
288,95 DKK
Indbundet
(7)
Tomat
Bello
BOEGERTILSTAERKPRIS
BelloMette Eike Neerlin
288,95 DKK
Indbundet
(5)
Bello
Historien om Ib Madsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om Ib MadsenMette E. Neerlin
258,95 DKK
Indbundet
Historien om Ib Madsen
Historien om Hardy
Historien om HardyMette E. Neerlin
339,95 DKK
Indbundet
(2)
Historien om Hardy
Ønsket
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØnsketMette Eike Neerlin
288,95 DKK
Indbundet
(1)
Ønsket
Ham
HamMette Eike Neerlin
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Ham

Mere om Mette Eike Nielsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Mette Eike Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bello" udgivet af Høst og Søn - "Tomat" udgivet af Høst og Søn - "Historien om Hardy" udgivet af Høst og Søn - "Hest, hest, tiger, tiger" udgivet af Høst og Søn - "Ønsket" udgivet af Høst og Søn - "Ham" udgivet af Høst og Søn - "Historien om Ib Madsen" udgivet af Høst og Søn - "Hest, hest, tiger, tiger" udgivet af Gyldendal

Mere om Mette Eike Nielsens bøger

Du kan købe otte bøger af Mette Eike Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Mette Eike Nielsen kommer i et udvalg af formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bello" af Mette Eike Nielsen

Det er muligt at købe Mette Eike Nielsens "Bello" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst og Søn.

Mette Eike Nielsen "Tomat"

Det er muligt at købe Mette Eike Nielsens "Tomat" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Høst og Søn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Eike Nielsen