LegekædenMette E. Neerlin

Bøger skrevet af Mette E. Neerlin

Læs mere om Mette E. Neerlin
3 produkter
3 produkter
Tomat
BOEGERTILSTAERKPRIS
TomatMette E. Neerlin
288,95 DKK
Indbundet
(7)
Tomat
Historien om Ib Madsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om Ib MadsenMette E. Neerlin
258,95 DKK
Indbundet
Historien om Ib Madsen
Historien om Hardy
Historien om HardyMette E. Neerlin
339,95 DKK
Indbundet
(2)
Historien om Hardy

Mere om Mette E. Neerlin

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Mette E. Neerlin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Neerlins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tomat" udgivet af Høst og Søn - "Historien om Hardy" udgivet af Høst og Søn - "Ham" udgivet af Høst - "Hest, hest, tiger, tiger" udgivet af Høst og Søn - "I anden række" udgivet af Høst - "Historien om Ib Madsen" udgivet af Høst & Søn - "Historien om Ib Madsen" udgivet af Høst og Søn - "I anden række" udgivet af Høst og Søn - "Hest, hest, tiger, tiger" udgivet af Gyldendal

Mette E. Neerlins bøger

Mette E. Neerlin har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Mette E. Neerlin bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Neerlin er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tomat" af Mette E. Neerlin

Hos Bog & idé er "Tomat" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Høst og Søn.

Mette E. Neerlin "Historien om Hardy"

Det er muligt at købe Mette E. Neerlins "Historien om Hardy" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Mette E. Neerlin