LegekædenMecka Lind

Bøger skrevet af Mecka Lind

Læs mere om Mecka Lind
1 produkter
1 produkter
Kokelikys jul
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kokelikys julMecka Lind
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Kokelikys jul

Mere om Mecka Lind

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Mecka Lind. På listen nedenfor har du de seneste af Linds udgivelser.
Bøgerne fra Mecka Lind kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Karla Katrine Karlsson" udgivet af Gyldendal - "Mama zieht Leine!" udgivet af SAGA Egmont - "Barnesoldaten" udgivet af Gyldendal - "Ven eller forræder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Manchmal gehört mir die ganze Welt" udgivet af Saga - "Anselmo - ein Kindersoldat in Mosambik" udgivet af Saga - "Kokelikys jul" udgivet af Lamberth

Mere om Mecka Linds bøger

Mecka Lind har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Mecka Lind bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lind er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Karla Katrine Karlsson" af Mecka Lind

Hos Bog & idé er "Karla Katrine Karlsson" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Mama zieht Leine!" af Mecka Lind

"Mama zieht Leine!" er til salg som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Mama zieht Leine!" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Mecka Lind