LegekædenMax Wainewright

Bøger skrevet af Max Wainewright

Læs mere om Max Wainewright
2 produkter
2 produkter
Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trin
Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trinMax Wainewright
199,95 DKK
SPIRALRYG
(1)
Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trin
Sådan koder du. De voksnes guide
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan koder du. De voksnes guideMax Wainewright
84,96 DKK
Hæftet
(1)
Sådan koder du. De voksnes guide

Mere om Max Wainewright

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Max Wainewright. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Wainewright.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trin" udgivet af Gyldendal - "Sådan koder du. De voksnes guide" udgivet af Gyldendal

Bøger af Max Wainewright

Du kan bestille to bøger af Max Wainewright her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Wainewrights bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Wainewright er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Max Wainewrights "Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trin"

Det er muligt at købe Max Wainewrights "Sådan koder du. Lær computerprogrammering trin for trin" som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Max Wainewright. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Max Wainewright "Sådan koder du. De voksnes guide"

Hos Bog & idé er "Sådan koder du. De voksnes guide" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Max Wainewright