LegekædenMax Estes

Bøger skrevet af Max Estes

Læs mere om Max Estes
1 produkter
1 produkter
Hvad er det for et hul?
Hvad er det for et hul?Max Estes
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvad er det for et hul?

Mere om Max Estes

Max Estes har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Estes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvad er det for et hul?" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberths Forlag - "Hvad er det for et hul?" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberth

Max Estes' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Max Estes hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Max Estes kommer i flere forskellige formater. Estes' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Max Estes' "Hvad er det for et hul?"

"Hvad er det for et hul?" er tilgængelig som ebog. "Hvad er det for et hul?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Læsehaj-serien". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Max Estes "Hvad er det for et hul?"

Det er muligt at købe Max Estes' "Hvad er det for et hul?" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er med i Estes' serie "Læsehaj-serien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Max Estes