LegekædenMatthew Oldham

Bøger skrevet af Matthew Oldham

Læs mere om Matthew Oldham
1 produkter
1 produkter
Første læsning: Prinsessen på ærten
TILBUD
Første læsning: Prinsessen på ærtenMatthew Oldham
55,96 DKK69,95 DKK
Indbundet
(0)
Første læsning: Prinsessen på ærten

Mere om Matthew Oldham

Du kan kun finde en enkelt bog af Matthew Oldham her hos Bog & idé. Bogen hedder "FLACHS FØRSTE LÆSNING: Prinsessen på ærten". Det er Forlaget Flachs, der har publiceret den på dansk. "FLACHS FØRSTE LÆSNING: Prinsessen på ærten" er desuden en del af serien "Flachs - læs selv".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"FLACHS FØRSTE LÆSNING: Prinsessen på ærten" af Matthew Oldham

Det er muligt at købe Matthew Oldhams "FLACHS FØRSTE LÆSNING: Prinsessen på ærten" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Flachs - læs selv". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flachs.

Endnu en af Matthew Oldham fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Matthew Oldham