LegekædenMartina Gjuga

Bøger skrevet af Martina Gjuga

Læs mere om Martina Gjuga
1 produkter
1 produkter
Matti- En Sand Dyreven
Matti- En Sand DyrevenMartina Gjuga
259,95 DKK
Indbundet
(0)
Matti- En Sand Dyreven

Mere om Martina Gjuga

Du kan kun bestille en enkelt bog af Martina Gjuga her hos Bog & idé. Det er "Matti - en sand dyreven". Det er Books on Demand, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Matti - en sand dyreven" af Martina Gjuga

Hos Bog & idé er "Matti - en sand dyreven" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Martina Gjuga fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Martina Gjuga