LegekædenMartin Flink

Bøger skrevet af Martin Flink

Læs mere om Martin Flink
1 produkter
1 produkter
En hemme-lig-hed
En hemme-lig-hedMartin Flink
139,95 DKK
Hardback
En hemme-lig-hed

Mere om Martin Flink

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Martin Flink. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Flink.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FORFRA" udgivet af Forlaget 28B - "Messerschmidt" udgivet af People'sPress - "Messerschmidt" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Martin Flink

Martin Flink har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Martin Flink kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Flink er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"FORFRA" af Martin Flink

Det er muligt at købe Martin Flinks "FORFRA" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget 28B, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Messerschmidt" af Martin Flink

Hos Bog & idé er "Messerschmidt" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Messerschmidt" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Flink