LegekædenMårten Sandén

Bøger skrevet af Mårten Sandén

Læs mere om Mårten Sandén
1 produkter
1 produkter
En is i nabogalaksen
En is i nabogalaksenMårten Sanden
79,95 DKK
Indbundet
(0)
En is i nabogalaksen

Mere om Mårten Sandén

Mårten Sandén har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sandén.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forfærdeligt forelsket" udgivet af Gyldendal - "En is i nabogalaksen" udgivet af ABC Forlag - "Et hus uden spejle" udgivet af Høst - "En stakkels lille haj" udgivet af ABC forlag - "Et hus uden spejle" udgivet af Høst og Søn

Mere om Mårten Sandéns bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Mårten Sandén hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Mårten Sandén kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Sandén er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forfærdeligt forelsket" af Mårten Sandén

Det er muligt at købe Mårten Sandéns "Forfærdeligt forelsket" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"En is i nabogalaksen" af Mårten Sandén

Det er muligt at købe Mårten Sandéns "En is i nabogalaksen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mårten Sandén