LegekædenMarta Prims

Bøger skrevet af Marta Prims

Læs mere om Marta Prims
2 produkter
2 produkter
Flagermusen
BOEGERTILSTAERKPRIS
FlagermusenMarta Prims
249,95 DKK
Indbundet
Flagermusen
Edderkoppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
EdderkoppenMarta Prims
328,95 DKK
Indbundet
Edderkoppen

Mere om Marta Prims

Marta Prims har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Prims' seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flagermusen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberth - "Edderkoppen" i serien "Vilde fakta" udgivet af Lamberth

Marta Prims' bøger

Marta Prims har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Prims fås kun som indbundet. Bøgerne af Prims er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Lamberth.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marta Prims' "Flagermusen"

"Flagermusen" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Prims' serie "Vilde fakta". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.

Marta Prims "Edderkoppen"

Det er muligt at købe Marta Prims' "Edderkoppen" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Vilde fakta". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marta Prims