LegekædenMark Millar

Bøger skrevet af Mark Millar

Læs mere om Mark Millar
2 produkter
2 produkter
Civil War
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civil WarMark Millar
248,96 DKK
Indbundet
(2)
Civil War
Old Man Logan
BOEGERTILSTAERKPRIS
Old Man LoganMark Millar
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Old Man Logan

Mere om Mark Millar

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Mark Millar. På listen nedenfor finder du Millars seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Old Man Logan" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Kick-ass" udgivet af Fahrenheit - "Superman - red son " i serien "Superman" udgivet af RW¤i samarbejde med Zoom

Mere om Mark Millars bøger

Mark Millar har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Millar som indbundet. Millar har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Old Man Logan" af Mark Millar

Det er muligt at købe Mark Millars "Old Man Logan" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Fahrenheit.

Mark Millar "Kick-ass"

"Kick-ass" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mark Millar