LegekædenMarit Törnqvist

Bøger skrevet af Marit Törnqvist

Læs mere om Marit Törnqvist
1 produkter
1 produkter
Kalle - den lille tyrefægter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalle - den lille tyrefægterMarit Törnqvist
119,96 DKK
Indbundet
(1)
Kalle - den lille tyrefægter

Mere om Marit Törnqvist

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Marit Törnqvist. På listen nedenfor ser du Törnqvists seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eventyrrejsen. Fra Junibakken til Nangilima" udgivet af Gyldendal - "Kalle - den lille tyrefægter" i serien "Kalle Blomkvist" udgivet af Gyldendal - "Fabians fest" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Marit Törnqvist

Marit Törnqvist har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Törnqvists bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Törnqvist er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Eventyrrejsen. Fra Junibakken til Nangilima" af Marit Törnqvist

Hos Bog & idé er "Eventyrrejsen. Fra Junibakken til Nangilima" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Marit Törnqvist "Kalle - den lille tyrefægter"

"Kalle - den lille tyrefægter" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Kalle Blomkvist". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marit Törnqvist