LegekædenMarianne Dubuc

Bøger skrevet af Marianne Dubuc

Læs mere om Marianne Dubuc
3 produkter
3 produkter
På Babas ryg
BOEGERTILSTAERKPRIS
På Babas rygMarianne Dubuc
74,66 DKK
Papbog
(1)
På Babas ryg
Løven og fuglen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Løven og fuglenMarianne Dubuc
141,06 DKK
Hardback
(3)
Løven og fuglen
Stien på bjerget
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stien på bjergetMarianne Dubuc
141,06 DKK
Hardback
(3)
Stien på bjerget

Mere om Marianne Dubuc

Marianne Dubuc har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Dubuc.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "På Babas ryg" udgivet af Forlaget Albert - "Løven og fuglen" udgivet af Forlaget Albert - "Stien på bjerget" udgivet af Forlaget Albert - "Jacobs have" udgivet af Klematis - "Postmusens rute" udgivet af Klematis

Mere om Marianne Dubucs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Marianne Dubuc hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Dubucs bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Dubuc er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"På Babas ryg" af Marianne Dubuc

Hos Bog & idé er "På Babas ryg" tilgængelig som papbog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Dubuc, kan du godt glæde dig. Det er Forlaget Albert, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Marianne Dubuc "Løven og fuglen"

Hos Bog & idé er "Løven og fuglen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Albert, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Dubuc