LegekædenMarianne Birkeskov

Bøger skrevet af Marianne Birkeskov

Læs mere om Marianne Birkeskov
2 produkter
2 produkter
Vega leger mor, mor og børn
TILBUD
Vega leger mor, mor og børnMarianne Birkeskov
143,96 DKK179,95 DKK
Indbundet
(0)
Vega leger mor, mor og børn
Vegas onkel Oskar og verdens bedste gave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vegas onkel Oskar og verdens bedste gaveMarianne Birkeskov
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Vegas onkel Oskar og verdens bedste gave

Mere om Marianne Birkeskov

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Marianne Birkeskov. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Birkeskovs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vega leger mor, mor og børn" udgivet af Frejsen - "Hjaltes første dag i børnehave" udgivet af Frejsen

Bøger skrevet af Marianne Birkeskov

Marianne Birkeskov har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Birkeskovs bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Birkeskov er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frejsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vega leger mor, mor og børn" af Marianne Birkeskov

"Vega leger mor, mor og børn" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frejsen.

Marianne Birkeskov "Hjaltes første dag i børnehave"

Det er muligt at købe Marianne Birkeskovs "Hjaltes første dag i børnehave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Frejsen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marianne Birkeskov