LegekædenMaria Techow

Bøger skrevet af Maria Techow

Læs mere om Maria Techow
1 produkter
1 produkter
Go!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Go!Maria Techow
265,56 DKK
SPIRALRYG
(0)
Go!

Mere om Maria Techow

Hvis du mangler en bog fra Maria Techow, ser du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Techow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Go" udgivet af Center for Familieudvikling - "Kognitiv adfærdsterapi ved OCD" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Maria Techow

Maria Techow har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Techows bøger kommer i flere formater. Techows bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Go" af Maria Techow

Hos Bog & idé er "Go" tilgængelig som spiralryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Techow, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Familieudvikling.

Maria Techow "Kognitiv adfærdsterapi ved OCD"

Det er muligt at købe Maria Techows "Kognitiv adfærdsterapi ved OCD" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Techow