LegekædenMaria Schmidt

Bøger skrevet af Maria Schmidt

Læs mere om Maria Schmidt
1 produkter
1 produkter
Tak for mad
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tak for madMaria F. Schmidt
84,96 DKK
Indbundet
(1)
Tak for mad

Mere om Maria Schmidt

Du kan kun finde en enkelt bog af Maria Schmidt her hos Bog & idé. Bogen hedder "Tak for mad". Det er Udfordringens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tak for mad" af Maria Schmidt

Hos Bog & idé er "Tak for mad" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Udfordringens Forlag.

Endnu en af Maria Schmidt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Schmidt