LegekædenMaria Parr

Bøger skrevet af Maria Parr

Læs mere om Maria Parr
4 produkter
4 produkter
Oskar og mig
Oskar og migMaria Parr
299,95 DKK
Hardback
Oskar og mig
Vaffelhjerte
BOEGERTILSTAERKPRIS
VaffelhjerteMaria Parr
208,95 DKK
Lærredsindbundet
Vaffelhjerte
Målmanden og havet
Målmanden og havetMaria Parr
299,95 DKK
Hardback
(3)
Målmanden og havet
Tonje Glimmerdal
Tonje GlimmerdalMaria Parr
299,95 DKK
Lærredsindbundet
Tonje Glimmerdal

Mere om Maria Parr

Der er flere bøger fra Maria Parr tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Parr.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Maria Parrs bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strikkerens mønsterhåndbog" udgivet af Turbine - "Målmanden og havet" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Målmanden og havet" udgivet af Batzer & Co - "Målmanden og havet" udgivet af BATZER & CO - "Vaffelhjerte" udgivet af Batzer & Co - "Tonje Glimmerdal" udgivet af Batzer & Co - "Strikkehåndbogen" udgivet af Møntergården - "Tonje Glimmerdal" udgivet af Batzer & Co - "Tonje Glimmerdal" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Vaffelhjerte" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Vaffelhjerte" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Tonje Glimmerdal" udgivet af Bechs Forlag - Viatone - "Vaffelhjerte" udgivet af Batzer & Co

Mere om Maria Parrs bøger

Du kan finde 13 bøger af Maria Parr her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Maria Parr fås i forskellige formater. Parrs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maria Parrs "Strikkerens mønsterhåndbog"

Hos Bog & idé er "Strikkerens mønsterhåndbog" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Maria Parr "Målmanden og havet"

Hos Bog & idé er "Målmanden og havet" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Målmanden og havet" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Bechs Forlag - Viatone, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Parr