LegekædenMaria Jarjis

Bøger skrevet af Maria Jarjis

Læs mere om Maria Jarjis
1 produkter
1 produkter
WTF er det? Bog 2
WTF er det? Bog 2Maria Jarjis
229,95 DKK
Hardback
(1)
WTF er det? Bog 2

Mere om Maria Jarjis

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Maria Jarjis. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jarjis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "WTF er det?" udgivet af Politikens Forlag - "WTF er det?" udgivet af Politikens Forlag

Maria Jarjis' bøger

Maria Jarjis har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Maria Jarjis bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Jarjis er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"WTF er det?" af Maria Jarjis

"WTF er det?" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "WTF er det?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"WTF er det?" af Maria Jarjis

"WTF er det?" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Jarjis