LegekædenMargrethe Vestager

Bøger skrevet af Margrethe Vestager

Læs mere om Margrethe Vestager
1 produkter
1 produkter
Margrethe Vestager fortæller om politik, magt og stemmer, der tæller
Margrethe Vestager fortæller om politik, magt og stemmer, der tællerThomas Brunstrøm
149,95 DKK
Indbundet
Margrethe Vestager fortæller om politik, magt og stemmer, der tæller

Mere om Margrethe Vestager

Du kan kun købe en enkelt bog af Margrethe Vestager her hos Bog & idé. Det er "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?". Det er Saga, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" af Margrethe Vestager

Hos Bog & idé er "Hvis EU er svaret, hvad er så spørgsmålet?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Vestager, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Vestager