LegekædenMarcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen

Bøger skrevet af Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen

1 produkter
1 produkter
Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLet
Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLetMarcus
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLet

Mere om Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen

Der er bare én bog af Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLet". Den er publiceret af Byens Forlag på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensens "Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLet"

Det er muligt at købe Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensens "Sigrid – slangen uden venner – Mal og LæsLet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marcus "Skovfar" Øland & Kristina Kristensen