LegekædenMarc-Uwe Kling

Bøger skrevet af Marc-Uwe Kling

1 produkter
1 produkter
Den dag bedstemor ødelagde internettet
Den dag bedstemor ødelagde internettetMarc-Uwe Kling
359,95 DKK
Hardback
(0)
Den dag bedstemor ødelagde internettet

Mere om Marc-Uwe Kling

Der er flere forskellige bøger fra Marc-Uwe Kling tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den dag bedstemor ødelagde internettet" udgivet af Turbine - "Kængurukrøniken" udgivet af Turbine

Marc-Uwe Klings bøger

Du kan bestille to bøger af Marc-Uwe Kling her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Marc-Uwe Kling bøger i forskellige formater. Klings bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Turbine.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den dag bedstemor ødelagde internettet" af Marc-Uwe Kling

Hos Bog & idé er "Den dag bedstemor ødelagde internettet" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Marc-Uwe Kling "Kængurukrøniken"

Hos Bog & idé er "Kængurukrøniken" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Marc-Uwe Kling