LegekædenManu Sareen

Bøger skrevet af Manu Sareen

Læs mere om Manu Sareen
8 produkter
8 produkter
Iqbal Farooq (1) - og den sorte Pjerrot
Iqbal Farooq (1) - og den sorte PjerrotManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Iqbal Farooq (1) - og den sorte Pjerrot
Iqbal Farooq vender tilbage
Iqbal Farooq vender tilbageManu Sareen
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Iqbal Farooq vender tilbage
Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerne
Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerneManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerne
Iqbal Farooq (3) - og den indiske superchip
Iqbal Farooq (3) - og den indiske superchipManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Iqbal Farooq (3) - og den indiske superchip
Iqbal Farooq (10) - i krise
Iqbal Farooq (10) - i kriseManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(5)
Iqbal Farooq (10) - i krise
Iqbal Farooq (8) - i Indien
Iqbal Farooq (8) - i IndienManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(4)
Iqbal Farooq (8) - i Indien
Iqbal Farooq (9) - og den hemmelige ismaskine
Iqbal Farooq (9) - og den hemmelige ismaskineManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(3)
Iqbal Farooq (9) - og den hemmelige ismaskine
Iqbal Farooq (4) - og julesvineriet
Iqbal Farooq (4) - og julesvinerietManu Sareen
99,95 DKK
Hæftet
(1)
Iqbal Farooq (4) - og julesvineriet

Mere om Manu Sareen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Manu Sareen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sareen.
Bøgerne fra Manu Sareen kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fantasier" udgivet af North Audio Publishing - "Iqbal Farooq vender tilbage" udgivet af CARLSEN - "Hører du overhovedet efter?!" udgivet af People's - "Hører du overhovedet efter?!" udgivet af People's - "Hører du overhovedet efter?!" udgivet af People'sPress - "Gangsterens nye klæder" udgivet af Politikens Forlag - "Klods-Hassan" udgivet af Politikens Forlag - "Hvad fætter gør er altid det rigtige" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq (10) - i krise" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq (9) - og den hemmelige ismaskine" udgivet af CARLSEN - "MANU SAREEN-IQBAL FAROOQ I INDIEN" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "IQBAL FAROOQ OG KRONJUVELERNE" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "IQBAL FAROOQ OG DEN SORTE PJERROT" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq i krise" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq - og den lede julestjerne" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq og den sorte kebab-bimmer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Iqbal Farooq i krise" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Iqbal Farooq og det grønne jule-monster" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "IQBAL FAROOQ OG DEN INDISKE SUPERCHIP" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq (10) - i krise" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Iqbal Farooq og den jyske forbandelse" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerne (Læs selv for sjov)" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq (1) - og den sorte Pjerrot (Læs selv for sjov)" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Iqbal Farooq og julesvineriet" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq (8) - i Indien" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af CARLSEN - "Mohammed & Grete (inkl. lyd-cd)" udgivet af Carlsen - "PS Iqbal Farooq og den sorte kabib-bimmer" udgivet af Alinea - "Iqbal Farooq og den hemmelige ismaskine" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq og den lede julestjerne" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq og den indiske superchip" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq og det grønne julemonster" i serien "Ps" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Iqbal Farooq og jagten på den lille havfrue" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Hvad fætter gør er altid det rigtige" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal og kronjuvelerne" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen - "Klods-Hassan" i serien "Politikens børnebøger" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq på Bornholm" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Iqbal Farooq og den jyske forbandelse" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Politikens Forlag - "Mohammed & Grete" udgivet af Carlsen - "Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot" i serien "Iqbal Farooq" udgivet af Carlsen
Og et utal af andre bøger skrevet af Manu Sareen, som du også kan finde hos Bog & idé.

Manu Sareens bøger

Sareen har mange bøger, der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Sareens bøger fås i udvalgte formater. Sareen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fantasier" af Manu Sareen

Hos Bog & idé er "Fantasier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af North Audio Publishing.

Manu Sareen "Iqbal Farooq vender tilbage"

Det er muligt at købe Manu Sareens "Iqbal Farooq vender tilbage" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Manu Sareen
Født:
16. maj 1967