LegekædenMalte Moll Wingender

Bøger skrevet af Malte Moll Wingender

Læs mere om Malte Moll Wingender
1 produkter
1 produkter
Prinsessen der lærte at lytte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Prinsessen der lærte at lytteSara Gryholdt Rasmussen og Malte Moll Wingender
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Prinsessen der lærte at lytte

Mere om Malte Moll Wingender

Der er flere bøger skrevet af Malte Moll Wingender tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Wingender.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidens Kontanthjælp" udgivet af Socialfagligt Forlag - "Prinsessen der lærte at lytte" udgivet af Forlaget Lama

Bøger skrevet af Malte Moll Wingender

Der er to tilgængelige bøger af Malte Moll Wingender hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Malte Moll Wingender bøger i samtlige formater. Bøgerne af Wingender er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Malte Moll Wingenders "Fremtidens Kontanthjælp"

Det er muligt at købe Malte Moll Wingenders "Fremtidens Kontanthjælp" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Socialfagligt Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Prinsessen der lærte at lytte" af Malte Moll Wingender

Det er muligt at købe Malte Moll Wingenders "Prinsessen der lærte at lytte" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Lama, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malte Moll Wingender