LegekædenMalin Kivelä

Bøger skrevet af Malin Kivelä

Læs mere om Malin Kivelä
1 produkter
1 produkter
Hvis du møder en bjørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvis du møder en bjørnMartin Glaz Serup
215,76 DKK
Indbundet
(4)
Hvis du møder en bjørn

Mere om Malin Kivelä

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Malin Kivelä. Bogen har titlen "Pixon-brødrene og fjernsynets hyggelige skær". Den er publiceret af Turbine på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Malin Kiveläs "Pixon-brødrene og fjernsynets hyggelige skær"

"Pixon-brødrene og fjernsynets hyggelige skær" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kivelä, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Malin Kivelä