LegekædenMagdalena Hai

Bøger skrevet af Magdalena Hai

3 produkter
3 produkter
Den lille gyserbutik og mysteriet om de forsvundne tænder
Den lille gyserbutik og mysteriet om de forsvundne tænderMagdalena Hai
169,95 DKK
Indbundet
(1)
Den lille gyserbutik og mysteriet om de forsvundne tænder
Den lille gyserbutik og det nådesløse kildepulver
Den lille gyserbutik og det nådesløse kildepulverMagdalena Hai
169,95 DKK
Indbundet
(2)
Den lille gyserbutik og det nådesløse kildepulver
Den lille gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand
Den lille gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemandMagdalena Hai
169,95 DKK
Indbundet
(1)
Den lille gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand

Mere om Magdalena Hai

Hvis du mangler en bog fra Magdalena Hai, tilbyder vi et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hais bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Katten med den knurrende mave" udgivet af Vild Maskine - "Den lille Gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand" i serien "Den lille Gyserbutik" udgivet af Vild Maskine - "Den lille gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand" udgivet af Vild Maskine - "Den lille Gyserbutik og mysteriet om de forsvundne tænder" i serien "Den lille Gyserbutik" udgivet af Vild Maskine - "Den lille Gyserbutik og det nådesløse kildepulver" i serien "Den lille Gyserbutik" udgivet af Vild Maskine - "Den lille gyserbutik og mysteriet om de forsvundne tænder" udgivet af Vild Maskine - "Den lille gyserbutik og det nådesløse kildepulver" udgivet af Vild Maskine

Mere om Magdalena Hais bøger

Magdalena Hai har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Magdalena Hai kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Hai publiceret i serier, og de er udgivet af Vild Maskine.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Magdalena Hais "Katten med den knurrende mave"

Det er muligt at købe Magdalena Hais "Katten med den knurrende mave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Magdalena Hai "Den lille Gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand"

"Den lille Gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Den lille Gyserbutik og den afskyeligt irriterende snemand" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Den lille Gyserbutik". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.
Detaljer
Fulde navn:
Magdalena Hai