LegekædenMacherot

Bøger skrevet af Macherot

Læs mere om Macherot
1 produkter
1 produkter
Clifton-arkiverne 1
BOEGERTILSTAERKPRIS
Clifton-arkiverne 1Macherot
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Clifton-arkiverne 1

Mere om Macherot

Macherot har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Clifton Arkiverne 1". Det er Shadow Zone Media, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Macherots "Clifton Arkiverne 1"

Hos Bog & idé er "Clifton Arkiverne 1" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Shadow Zone Media.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Macherot