LegekædenLucy Lethbridge

Bøger skrevet af Lucy Lethbridge

Læs mere om Lucy Lethbridge
1 produkter
1 produkter
Læs om: Napoleon
Læs om: NapoleonLucy Lethbridge
69,95 DKK
Indbundet
(0)
Læs om: Napoleon

Mere om Lucy Lethbridge

Der er kun én bog af Lucy Lethbridge tilgængelig hos Bog & idé. Det er "FLACHS - LÆS OM: Napoleon". Den er udgivet af Flachs på dansk. "FLACHS - LÆS OM: Napoleon" er desuden udgivet i serien "Flachs - læs om".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"FLACHS - LÆS OM: Napoleon" af Lucy Lethbridge

Hos Bog & idé er "FLACHS - LÆS OM: Napoleon" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Flachs - læs om". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Flachs.

Endnu en af Lucy Lethbridge skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lucy Lethbridge