LegekædenLouise Greig

Bøger skrevet af Louise Greig

Læs mere om Louise Greig
2 produkter
2 produkter
Den lille prins
TILBUD
Den lille prinsAntoine de Saint-Exupéry
103,96 DKK129,95 DKK
Indbundet
(0)
Den lille prins
Natten vågner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Natten vågnerLouise Greig
190,86 DKK
Indbundet
(0)
Natten vågner

Mere om Louise Greig

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Louise Greig. På listen nedenfor finder du Greigs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellem tik og tak" udgivet af Arvids - "Natten vågner" udgivet af Arvids

Bøger skrevet af Louise Greig

Louise Greig har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Greigs bøger fås blot som indbundet. Greigs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Arvids.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mellem tik og tak" af Louise Greig

Hos Bog & idé er "Mellem tik og tak" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arvids.

"Natten vågner" af Louise Greig

Hos Bog & idé er "Natten vågner" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Greig